“Weet ik Veel?” Nou bij Inloophuis ’t Anker wel…

Daan vertelt dat hij mee heeft gedaan aan de RTL4 kwis “Weet ik Veel?” en samen met een student uit het publiek heel veel goede antwoorden heeft gegeven. Zoveel dat ze voor een goed doel een prijs winnen. Daan heeft gekozen voor Inloophuis ’t Anker, mede omdat zijn vader daar zulke goede verhalen over heeft vertelt.

De gasten, vrijwilligers en natuurlijk coördinator Bert Schaap zijn helemaal overrompeld en houden het niet droog als ze horen welk prachtig bedrag Daan bij elkaar heeft gespeeld voor ’t Anker. Wil je dat weten? Kijk dan a.s. zaterdag 23 januari om 20.30 uur naar Weet ik Veel. Na afloop van de uitzending zie je de beelden van het uitreiken van de cheque. Een prachtig bedrag van maar liefst € 17.000,- werd door Daan overhandigd! Fantastisch!

Inloophuis ’t Anker is een plek waar mensen met kanker terecht kunnen voor lotgenoten contact en is afhankelijk van donaties en sponsoring. Met het geld kan ’t Anker de wens voor het opstarten van nieuwe activiteiten vorm geven. Kortom het bedrag is meer dan welkom.

thumb-img-7282-1024