FIETS MEE OF DONEER voor 't Anker met de Ride for the Roses!

Op zondag 29 september 2024 gaat hét fietsevenement voor jong en oud weer van start: Ride for the Roses. Een uniek wielerevenement waarbij deelnemers rijden voor een roos, uit liefde voor een dierbare. En dit jaar is een extra bijzondere editie, want er wordt al 25 jaar gereden voor onze dierbaren! Daarom wordt er dit jaar wederom in het hart van de sierteelt gefietst: Amstelland, Haarlemmermeer en de Ronde Venen, met de start en finish in Aalsmeer.  't Anker is een van de goede doelen en fietst ook mee met een team. 

Fiets mee langs prachtige routes rond de Westeinderplassen en in het Groene Hart. Of je nu 25 km fietst op de stadsfiets met je kinderen of kiest voor de 25, 50 of 100 km, we doen het samen.

De inschrijving is open, dus schrijf nu je gezin, vriendenteam, bedrijventeam of jezelf in voor deze jubileumeditie! Scan de blauwe QR-code of klik op onderstaande link om je in te schrijven: na openen van de rode button kom je in het keuzemenu - kiezen voor Particuliere deelname - button Volgende - gegevens invullen in menu Personalisatie - button Volgende - daarna kun je aangeven dat je voor 't Anker wilt fietsen.

Als fietsen niet jouw ding is, heeft Ride for the Roses dit jaar een nieuw onderdeel: een wandelroute van 15 kilometer!  Trek  je wandelschoenen aan loop mee in de strijd tegen kanker.

Wil je meewandelen? Schrijf je dan nu in en mis de kans niet om deel uit te maken van deze speciale editie. Samen van de prachtige route genieten? Ook als wandelteam ben je van harte welkom!

Vaste gasten of vrijwilligers van 't Anker die mee willen doen, worden verzocht om eerst contact op te nemen met Margreth, telefoonnummer 06 - 13 41 50 71.

Kun je niet deelnemen, maar wil je ons steunen? Direct doneren kan ook: scan de rode QR-code; alle opbrengsten komen 100% ten goede van ons huis. Hartelijk dank daarvoor!

 

Links

Ride for the Roses qr-code voor donatie qr-aanmeldcode