Ride for the Roses in Aalsmeer DOE MEE!

Op 1 oktober wordt een sportief fietsevenement georganiseerd waaraan we met zoveel mogelijk mensen deel willen nemen.

Dit evenement is Ride for the Roses, dat dit jaar in Aalsmeer wordt gehouden en dat bedoeld is om geld op te halen voor het KWF voor kankeronderzoek. Dit jaar gaat de opbrengst naar wetenschappelijk onderzoek naar darmkanker van het VU Medisch Centrum.
Voor meer informatie zie hier de website.

Naast het KWF worden 3 inloophuizen centraal gezet: Adamas in Nieuw-Vennep, Esperanza in Badhoevedorp en ’t Anker.
De bedoeling is dat er dus gefietst gaat worden voor ons inloophuis! Door gasten en vrijwilligers maar ook familie en kennissen kunnen meefietsen.
Deelnemers schrijven zichzelf als teamlid in via de speciaal voor ons gemaakte actiepagina www.ridefortheroses.nl/fundraisers/inloophuisanker en al het geld dat via de donatieknop op onze pagina wordt opgehaald door ’t Anker Team komt dan rechtstreeks ten goede aan ons.
Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 dat je zelf betaalt en dat je helaas niet terugkrijgt als je onverhoopt toch niet kunt. Maar laat dit bedrag geen reden zijn om niet mee te fietsen!

De fietstocht is op 1 oktober en start in Aalsmeer. Er zijn meerdere afstanden en onze voorkeur gaat uit naar de 25 km die je voor eigen risico rijdt. Het leukste natuurlijk is als we samen die tocht maken; zodra bekend is wie er mee gaat fietsen, gaan we in overleg over de begintijd.

Voor diegene die het toch te ver vinden om eerst naar Aalsmeer te fietsen, dan de 25 km en daarna weer terug, is een oplossing gevonden om de fietsen naar het betreffende startpunt te brengen.
Tijdens de route is alles verzorgd: de deelnemers krijgen eten en drinken aangeboden. Op start- en finishterrein is het voor je eigen rekening.
Shirts worden niet verstrekt, het is wel mogelijk om de officiële te kopen via de website van de Ride for the Roses. We willen natuurlijk wel herkenbaar zijn; daarom gaan we nog op zoek naar een hesje of iets dergelijks waar duidelijk ’t Anker op staat.

Laat je sponsoren! Informeer je omgeving en bedrijven dat je meedoet en dat ze via onze persoonlijke actiepagina jou (en dus ’t Anker) kunnen steunen.

 

Downloads