't Anker gaat m.i.v. 16 november 3 weken dicht

Hoe fijn was het om jullie vanaf 2 september jl. terug te zien! Vanaf die tijd waren we weer bijna als vanouds open: alle activiteiten werden weer aangeboden; soms op een andere locatie en op inschrijving en verder steeds met inachtneming van de coronabasisregels, maar dat werkte best goed.

Maar het aantal besmettingen stijgt onrustbarend en de ziekenhuizen stromen vol! De adviezen en verplichtingen genoemd tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november hebben we ter harte genomen. Om de toenemende kans op besmettingen te voorkomen wordt o.a. aangeraden zo veel mogelijk contacten te beperken.

Wij willen als bestuur en coördinatoren van een ontmoetingsplek van juist kwetsbare mensen onze verantwoording nemen en daarom hebben we in overleg besloten ’t Anker drie weken te sluiten!
Dinsdag 16 november tot en met donderdag 2 december kunnen wij je dus niet ontvangen.

We hopen van harte dat de tijdelijke lockdown drie weken zal duren, zodat we dinsdag 7 december weer open kunnen. Wij zullen dan de QR-check invoeren. Dat wil zeggen dat wij iedereen bij binnenkomst naar een vaccinatiebewijs of negatief test-bewijs zullen vragen. Dat bewijs kan op je mobiel of in papieren vorm getoond worden.