't Anker is vanaf 15 juni 2021 weer open!

Sinds half oktober 2020 hebben we om de inmiddels bekende redenen helaas geen gasten meer kunnen ontvangen in het inloophuis. De coronacijfers ontwikkelen zich nu, mede door de vaccinaties, gunstig en het kabinet heeft besloten per 5 juni de derde stap in het landelijke openingsplan te zetten. Dat betekent dat o.a. in de binnenruimtes meer mogelijk wordt.

Na overleg met het bestuur hebben we dan ook besloten per 15 juni weer – aangepast – open te gaan! Op de dinsdag- en donderdagochtenden in juni ben je van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom.
In juli en augustus houden we de traditionele vakantietijden aan en zijn we alleen op de dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur open.
Activiteiten bieden we nog niet aan; of en hoe we in september weer helemaal opengaan, is nu nog niet bekend. Daarover hopen we in augustus meer te kunnen melden.

Hoewel de meeste aanwezigen hopelijk gevaccineerd zijn, blijven we de basisregels handhaven. Dat wil zeggen dat we afstand houden (dus ook niet knuffelen bij het weerzien