Een nieuw seizoen in ’t Anker!

Per 1 september is inloophuis ’t Anker weer twee dagen per week geopend!

Mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten en nabestaanden zijn van harte welkom op dinsdag en/of donderdag tussen 10.00 uur en 15.30 uur. ’t Anker biedt afleiding en lotgenotencontact en een luisterend oor. Behalve inloopmogelijkheden om onder het genot van koffie of thee bijeen te zijn, bieden wij diverse activiteiten ontspanning en gezelligheid.

In verband met de coronacrisis was ’t Anker vanaf half maart gesloten. In juli en augustus is er een keer per week inloop op de dinsdagmorgen, waarvan veel gasten gebruik maken. ’t Anker voorziet duidelijk in een behoefte.
Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen biedt het inloophuis een zo veilig mogelijke ontmoetingsplek. Ook na 1 september geldt het veiligheidsprotocol wat je op de homepagina kunt vinden. Op basis van de veiligheidsrichtlijnen starten de meeste activiteiten weer op. Voor sommige activiteiten, bijvoorbeeld de wekelijkse yoga-bijeenkomsten, is inschrijving van tevoren verplicht. Daarmee hanteren we een maximaal aantal deelnemers, die ‘op afstand’ kunnen ontspannen o.l.v. deskundige begeleiders.
Alleen het samen zingen in het smartlappenkoor ‘Licht het anker’ kan voorlopig niet doorgaan. Het is nog te onduidelijk hoe de verspreiding van het coronavirus via zingen plaatsvindt.

Nieuwe gasten zijn natuurlijk van harte welkom. Meld je van tevoren telefonisch even aan. We kunnen je dan in alle rust ontvangen en in gesprek gaan (06-27 18 14 16).