Een luisterend oor via de telefoon: telefonische spreekuren

Beste gast,

COVID-19 oftewel het coronavirus houdt ons allen erg bezig. Om de verspreiding ervan te beperken houdt ook inloophuis ’t Anker zich aan de inmiddels bekende richtlijnen van de overheid en het RIVM en de brancheorganisatie IPSO. Wij zijn daarom tot nader order TOT 1 JUNI gesloten.
Houd deze site, de Facebookpagina en de mededelingen in de lokale media in de gaten voor nadere informatie over evt. heropening van ’t Anker.

Wij realiseren ons dat onze gasten behoefte kunnen hebben aan contact met iemand van ’t Anker. Daarom willen wij het volgende voorstellen:
Als je een luisterend oor nodig hebt, een praatje wil maken, een vraag hebt waar wij misschien een antwoord op kunnen hebben, als je ‘gewoon’ wil laten weten hoe het met je gaat, kortom als je een van ons wil spreken, bel dan op de aangegeven tijd met:

Huub van Bemmelen 0297 – 59 33 63 op dinsdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur
of
Hester Thasing 06 – 18 07 28 67 op dinsdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur
of
Ria Berkelaar 06 – 27 18 14 16 op donderdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Schroom niet en bel gerust tijdens bovenstaand telefonisch spreekuur. Dit spreekuur geldt voorlopig tot 1 juni. Je kunt tijdens het gesprek ook aangeven of je vaker telefonisch contact wil, met een van de coördinatoren of misschien met een van de gastvrouwen of gastheer.
We weten dat er inmiddels diverse WhatsApp-groepjes zijn waarvan de leden onderling contact hebben. Dat is heel mooi; fijn om te weten dat gasten elkaar “in de gaten houden” en dat de verbondenheid die op ’t Anker heerst, zo in stand blijft.

Voor nu wensen wij alle gasten van ’t Anker sterkte in deze bijzondere tijden. Let goed op jezelf en elkaar. Hopelijk zien we elkaar spoedig weer in inloophuis ’t Anker.

Met een hartelijke groet vanuit de verte,
Huub van Bemmelen, Ria Berkelaar en Hester Thasing,
coördinatoren van ‘t Anker

zorg-voor-elkaar