Borstkankersymposium 2018

Word jij gehoord?

6 oktober 2018 vindt de vierde editie plaats van het Borstkankersymposium georganiseerd door Stichting Jij Speelt de Hoofdrol. Dit jaar zijn ze te gast op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Het symposium ‘Van patiënten voor patiënten’ staat in het teken van ‘Gehoord worden’. Gehoord worden als patiënt, als partner, als moeder, vader, als werknemer. Uit de evaluatie van 2017 bleek dat dit thema veelvuldig was ingevuld voor dit jaar.
Stichting Jij Speelt de Hoofdrol vraagt dit jaar extra aandacht voor de consequenties van borstkanker voor de partner, de kinderen, het gezin.
Gehoord worden door je zorgverleners is een vereiste om te kunnen beslissen over je behandeling. Gehoord worden door je familie, je gezin maar ook op het werk, is belangrijk zodat je alles rustig op een rij kunt zetten. Samen stil staan bij wat belangrijk is in je leven en dat mee te nemen in gesprekken over behandel- en nazorgkeuzes. Bij borstkanker zijn er vaak veel keuzes en zo wordt het mogelijk dat de uiteindelijke beslissing zo goed mogelijk past bij jou, je voorkeuren, je leven. Dat geeft vertrouwen en grip!
SCHRIJF JE NU IN EN RESERVEER JE PLAATS BIJ DE WORKSHOPS via https://borstkankersymposium.nl

 

Het logo is eigendom van @Stichting Jij Speelt De Hoofdrol, fotografie: Corb!no.

Links

Borstkankersymposium logo-borstkankersymposium