Parochie van de H. Elia

De Oud Katholieke parochie in oprichting van de H. Elia heeft een inzameling gehouden voor het inloophuis ’t Anker en deze overhandigd. Voorzitter Chris Gispen en penningmeester George Reurings ontvingen de gulle gift uit handen van Mariëtte Fakkeldij en Bea Dalebout van de parochie.

Op 1 december 2016 waren de beide dames te gast bij ’t Anker, waar ze kennis hebben gemaakt met de vrijwilligers en de activiteiten.

De parochie Elia i.o. bestaat alweer ruim 6 jaar. Met 2 eucharistievieringen per maand ( in de Veenhartkerk) en een vaste pastoor, Henk Schoon, is deze gemeenschap intussen een begrip in de Ronde Venen.

Met huisbezoeken, een contactgroep voor bezoekjes en attenties aan de (gast)leden en belangstellenden en met de Elia cantorij o.l.v. pianiste Anita Vos, is deze groep gegroeid tot een warme en betrokken gemeenschap. Omdat diaconaat goed past in hun visie, collecteren zij geregeld voor een goed doel zoals ’t Anker. Voor meer info:  www.derondevenen.okkn.nl

Van links naar rechts op de foto: George Reurings en Chris Gispen van Inloophuis ’t Anker, Mariëtte Fakkeldij en Bea Dalebout van H. Elia i.o. 

gift-aan-inloophuis-van-elia-2016