Kerstoptreden THE AMSTEL GOSPEL CHOIR

Op dinsdagavond 13 december a.s. zal The Amstel Gospel Choir een sfeervol kerstoptreden verzorgen voor ons. Vanaf 19.30 uur staat de deur open en is de koffie klaar. De toegang is gratis voor ieder die betrokken is bij ’t Anker. Wél zal er een pot staan voor een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van deze avond en voor het koor.

Vanaf 20.15 uur tot 21:30 uur geeft dit bruisende koor onder leiding van Vladimir Pairel een spetterend optreden. Swingende kerstgospels maar ook gevoelige ballads staan op het programma. Een optreden van The Amstel Gospel Choir staat garant voor swingen, meeklappen maar vooral genieten! Juist voor mensen die met kanker in aanraking zijn gekomen, als patiënt, ex-patiënt, naaste of nabestaande bieden wij een plaats waar je kunt zijn zoals je bent. En als we die motivatie voor deze avond kunnen combineren met een sprankelend optreden van The Amstel Gospel Choir, dan kost het geen energie, maar levert het alleen maar energie en genieten op!

The Amstel Gospel Choir is een ambitieus koor en bestaat momenteel uit 19 leden. Het koor staat onder muzikale leiding van Vladimir Pairel en repeteert op dinsdagavonden in Wijkcentrum Westend in Amstelveen. Het koor is momenteel op zoek naar zangtalent uit Mijdrecht en omgeving, dus heb je interesse? Kom kijken en luisteren tijdens één van onze kerstoptredens. Uiteraard zijn geïnteresseerden altijd welkom om een repetitie bij te wonen. Aanmelden hiervoor kan op www.amstelgospel.nl

Website: www.amstelgospel.nl – email: amstelgospelchoir@gmail.com
Facebook: Amstel Gospel Choir – Bel voor meer informatie: 06-30163324

 

 

 

 

 

amstel-gospel-choir