Verdrietig nieuws over Martin

Tot onze grote schrik hoorden we dat MARTIN HOEGEE op maandag 27 juni is overleden.

Martin was sinds de start van Inloophuis ’t Anker een steunpilaar voor iedere gast en vrijwilliger.
Als dag-coördinator was hij tot vorig jaar altijd beschikbaar: een rustpunt met een groot luisterend oor.
Martin was een gezellige en positief ingestelde man.
Wij zullen hem heel erg missen.

Op vrijdag 1 juli 2016 is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid tot condoleren in Uitvaartcentrum De Venen, Energieweg 136 in Mijdrecht.
Op dinsdag 5 juli 2016 is om 12.30 uur de crematie van Martin bij Bouwens, Noorddammerweg 40 in de Kwakel,

We wisten dat het slecht ging. Maar na de bestralingen zo’n anderhalve week geleden, leek hij weer vol goede moed. Dinsdag 22 juni kwam hij, weliswaar met een flesje zuurstof in een rollator, nog naar ’t Anker om mensen te spreken. Hij maakte plannen over de bbq van donderdag 30 juni. Hij vond het leuk om veel mensen te zien en te spreken. Maar na dik twee uur op ’t Anker was hij wel moe en ging hij weer naar huis. Donderdag belde hij nog naar ’t Anker met een boodschap over de bbq. Daarna ging het blijkbaar snel achteruit.

Martin is van grote betekenis geweest voor ’t Anker. Al die jaren, vanaf het begin, als dagcoördinator. Hij maakte makkelijk contact en mensen vertrouwden hem. In heel wat moeilijke situaties op ’t Anker was hij een rustpunt en steunpilaar.

Op ’t Anker gaan we donderdag het seizoen afronden. Ik denk zeker te weten dat Martin dat ook zo zou wensen: gewoon doorgaan met activiteiten en ook met de bbq/lunch. De vrolijkheid zal misschien getemperd worden, maar tegelijk geeft dit samenkomen ons ook de gelegenheid om onze herinneringen en gedachten over Martin met elkaar te delen.

dsc06200