Expositie Schildergroep bij Tuincentrum De Huifkar

Vanaf 22 maart tot half april 2016 zullen werken van de schildergroep van Inloophuis ’t Anker te bewonderen zijn in Tuincentrum De Huifkar. De expositie werd geopend door voorzitter Chris Gispen, die vertelde dat de schildergroep meer is dan een kwast ter hand nemen. “Het schilderen is een goede manier om de spanning te ontladen, dat er daarbij ook nog een kunstwerk ontstaat is helemaal fijn. Dat deze kunstwerken best de moeite waard zijn moge blijken uit de prachtige tentoonstelling".

Elke donderdagmiddag is er vrije inloop in ’t Anker en zijn kankerpatiënten, hun familie en ex-patiënten van harte welkom. Ann Robles begeleidt de groep en weet met haar uitgebreide kennis de gasten te inspireren bij het maken van schilderijen of tekeningen in allerlei verschillende stijlen. Daarnaast zorgen de gastvrouwen voor een drankje en een schouder als dat nodig is.

De kunstwerken zijn te zien in Tuincentrum de Huifkar tot medio april en zijn te koop. Van de opbrengst wordt o.a. nieuw materiaal gekocht.

Voor foto's zie Fotoalbum onderaan de Home pagina.

 

dscf5407