Verdrietig nieuws ....

Geschokt en verdrietig moeten we het volgende trieste nieuws meedelen. Afgelopen dinsdagavond is Chris Gispen, sinds begin 2007 voorzitter van het bestuur van inloophuis 't Anker, overleden. Hij was zaterdag aanwezig bij een roei-evenement van KikaRow en is daar onwel geworden (waarschijnlijk kreeg hij een hartstilstand).

Hij is gereanimeerd en naar het AMC overgebracht. Hij is in slaap gehouden, maar hij is zondagavond niet uit die slaap wakker geworden. Uiteindelijk is dinsdagavond besloten de behandeling te staken.

Tot dit jaar heeft hij zich volop ingezet voor 't Anker en met name voor een andere, eigen locatie van het inloophuis in De Ronde Venen. Het is dan ook extra triest dat Chris de daadwerkelijke verhuizing, die gepland staat voor augustus/september en het in gebruik nemen van de ruimte in de Trekvogel (waarschijnlijk per 28 september) niet meer kan meemaken. Hij zou er zo trots op geweest zijn!

Er kan afscheid genomen worden van Chris op dinsdag 23 juli om 14.00 uur in het Clubhuis van Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter, Amsteldijk-Zuid 253 in Uithoorn (inloop vanaf 13.30 uur).
Rond 16.00 uur wordt hij in besloten kring naar het crematorium gebracht.

Eén bloem is mooi en lief, maar een donatie aan KiKaRoW is het mooiste dat je Chris nog kunt geven: kikarow.nl.