Meefietsen in de Ankertoer!

Zondag 24 juni wordt voor de derde maal de “Ankertoer” verreden. Het doel van deze fietstocht is om meer bekendheid te vragen voor twee Inloophuizen in de regio. Het gaat om ons en inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden. Allebei, gevestigd in het Groene Hart, bieden een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Iedereen die met kanker in aanraking is gekomen, patiënten, ex-patiënten, naasten of nabestaanden kunnen hier terecht om hun ervaringen te delen met lotgenoten of deel te nemen aan uiteenlopende activiteiten.

TTC de Merel organiseert al jaren een uitgepijlde fietstocht waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Dit jaar zal voor de derde maal de opbrengst ten goede komen aan de beide Inloophuizen, zodat wij o.a.de openingsuren kunnen uitbreiden naar de avonduren en nieuwe activiteiten kunnen opzetten.

Er worden drie fietsroutes uitgezet: 15, 40 km, 70 km en 110 km. Deze routes worden met de bekende gele Merel bordjes aangegeven, zodat verkeerd rijden onmogelijk is. De vertrektijden zijn ruim nl. tussen 08.30 en - 11.00 uur.

De sluitingstijd is 16.00 uur

Er kan zowel vanuit Mijdrecht (bij ons) als Woerden (bij WTC Woerden, Waardsedijk 40) worden gestart, de inschrijvingskosten bedragen € 5,-  voor de 15 en 40 km en € 7,-- voor de 70 en 110 km (meer mag ook). Op beide locaties verzorgen de vrijwilligers van de Inloophuizen koffie, thee, fris en lekkers waarvoor een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Zet deze datum in je agenda, doe mee en stimuleer mensen in jouw omgeving om ook deel te nemen. De fietstocht is geschikt voor elke fiets, dus ook een elektrische!

img-20170521-113413904