De 12 uur van DRV!!

Op zaterdag 26 augustus wordt er een sponsorwandeltocht georganiseerd: de 12 uur van De Ronde Venen.
Een wandeltocht om geld in te zamelen voor ons en de oncologie afdeling van het Emma Kinderziekenhuis. Helaas kent bijna iedereen wel iemand die kanker heeft, we organiseren dit evenement voor iedereen die de strijd met kanker moet aangaan en onze steun kan gebruiken. Vandaar het thema: This one’s for you! (dit is voor jou!)

Het startschot voor het evenement, dat plaatsvindt op en rond het Argon terrein in Mijdrecht, wordt op zaterdag 26 augustus om 10.00 uur gegeven,waarna zoveel mogelijk teams gedurende 12 uur gaan wandelen tegen kanker. Meelopen is mogelijk voor iedereen, samen met je collega’s, vrienden of familie. Wijs een teamcaptain aan en stel een team samen, per persoon betaal je € 10,- om mee te lopen. Maar je kunt ook sponsor worden van het evenement, neem een kijkje op onze website www.de12uurvanDRV.nl voor informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Natuurlijk wordt er niet alleen gewandeld, er is een podium waar allerlei optredens zijn. We zijn nog op zoek naar leuke optredens van muzikanten, zangers of zangeressen, dansers,
bijzondere acts. Het podium ligt er om zoveel mogelijk te worden gebruikt! Rond het podium vind je ook allerlei lekkers te eten en te drinken, ook hiervan is de opbrengst voor
De 12 uur van DRV. Kortom: ook als je niet aan het wandelen bent is er van alles te beleven. We zijn zelfs in gesprek met Argon en CSW om ’s middags een wedstrijd tussen de eerste elftallen te organiseren. Heb je ideeën of tips? Stuur een mail naar info@de12uurvandrv.nl

Om 21.00 uur start de lichtjesronde, langs het hele parcours staan brandende kaarsjes, inspiratielichtjes. Tijdens deze ronde gedenken we bijvoorbeeld iemand die je inspireert of
iemand die is ontvallen door de ziekte kanker, iemand die ziek is of iemand die aan het genezen is. Na deze ronde naderen we alweer het einde van de 12 uur.

Om 22.00 uur komen de wandelaars van de teams gezamenlijk over de finish en wordt het totaal opgehaalde bedrag bekend gemaakt. Aansluitend is er nog een spetterend optreden om de dag samen feestelijk af te sluiten.

Natuurlijk kunnen we zo’n evenement niet alleen organiseren, we hopen dat heel veel verenigingen, bedrijven en natuurlijk alle inwoners van De Ronde Venen mee willen helpen om er een groot succes van te maken.

Voor meer informatie neem een kijkje op de website: www.de12uurvanDRV.nl

Op de hoogte blijven kan ook via onze facebookpagina: fb.me/de12uurvanDRV

Wil jij ook helpen om dit evenement tot een groot succes te maken? Stuur dan een mail naar info@de12uurvandrv.nl want alle handjes zijn welkom straks! Mee wandelen kan natuurlijk ook!

Links

Presentatie van de 12 uur van DRV logo-de12uurvandrv 17523408-1871717079753272-5352430376646447408-n